روز شمار حصر:
شرایط جسمی میرحسین بعد از آنژیو گرافی مساعد است

خبرهای تکمیلی از وضعیت موسوی

شرایط جسمی میرحسین بعد از آنژیو گرافی مساعد است
شرایط جسمی میرحسین بعد از آنژیو گرافی مساعد است

ندای سبز آزادی: بر اساس آخرین خبرهای رسیده به ندای سبز آزادی، حال عمومی میرحسین موسوی بعد از عمل آنژیو گرافی مساعد است و ایشان هیچ مشکلی ندارند.

این گزارش حاکی است وی پس از انجام معاینات و اطمینان از تثبت وضعیت قلبی از بیمارستان مرخص شد.

میرحسین موسوی از رهبران جنبش سبز که بیش از  ۵۵۵ روز است به همراه همسرش زهرا رهنورد در حبس خانگی است، روز گذشته تحت تدابیر شدید امنیتی در مرکز قلب تهران آنژیوگرافی شد.این عمل سه ساعت بطول انجامید و پس از آن وی به بخش سی سی یو منتقل شد.

خبرهای رسیده به ندای سبز آزادی حاکی است که آنژیو گرافی با موفقیت انجام شده و حال ایشان مساعد است.

بر اساس این گزارش، روز گذشته دختران میرحسین موسوی در بیمارستان حضور یافته و با پدر و مادر خود دیدار کردند.

خبر عارضه قلبی میرحسین موسوی در سایت های داخلی هم منتشر شد. سایت بازتاب در خصوص بیماری میرحسین موسوی مدعی شد که  میرحسین موسوی که صبح روز در یکی از بیمارستان های تهران بستری شده بود، پس از بهبود وضعیت امروز از بیمارستان ترخیص می گردد.
 

میرحسین موسوی به سی‌سی‌یو منتقل شد

 

ارسال نظر جدید

پست الکترونیک شما مخفی باقی مانده و به صورت عمومی نمایش داده نمی شود.